Stappen te ondernemen voor een seksdate in Borculo

Stappen te ondernemen voor een seksdate in Borculo

Het is niet altijd even makkelijk om een seksdate te scoren. Het is vooral niet zo makkel in Borculo. Het lijkt alsof de vrouwen hier continue op hun hoede zijn. Niet voor mannen, maar voor andere vrouwen. De vrouwn in Borculo willen graag een seksdate, maar zijn bang dat zij uitgelachen zullen worden en weten niet altijd zeker wat de man wilt. Als zij een directe vraag krijgen voor seks, is het al afgelopen met de seksdate. Dit geldt immers ook voor vrouwen elders. Er zijn enkele manieren voor de mannen om een seksdate te kunnen scoren met de dames uit Borculo.

Zoenen

Zodra jullie heftig beginnen te zoenen komen seksgedachten onmiddelijk in het hoofd. Dit kan misschien meer zijn voor jou dan voor. Beheers jezelf op dit moment, maar geef haar ook geen tongzoen een halfuur lang. Je moet immers wat bewaren voor na de seks. Doe je dit wel, kan het lijken alsof je al jaren geen seks meer hebt gehad en dat kan een afknapper zijn voor haar. Plaag haar met je gezoen en maak haar zodanig gek dat ze met je mee wilt naar huis. Het is deze sensuele spanning die je wilt creeren en behouden.

Bouw wat vertrouwen op

Na de zoen is het goed om te proberen een vertrouwensband te creeren. Het ergste dat je hier kan overkomen is dat ze twijfelt over jou. Als ze met plotselinge smoesjes op je afkomt weet je dat je er iets mis is. Als man zijnde wil je jouw vrouw de nodige emoties geven, maar je wilt haar laten zien dat je te vertrouwen bent. Dit maakt de seks alleen maar spannender. Vrouwen zijn immers gek op mannen die hun hart durven te openen bij hen. Je bent dan meer dan een ‘stoere vent’ voor hen. Probeer wat van je persoonlijkheid te wijzen. Het hoeft maar een halfuurtje te zijn en dat is al meer dan voldoende. Dit is het begin van het opbouwen van een vertrouwensband. Wanneer jullie klaar zijn met zoenen kan je dit doen. Je zou haar bijvoorbeeld foto’s kunnen wijzen van je familie of je huisdieren, of stel haar de vraag waarom zij nog vrijgezelf is. Zo zal zij zich ook open voelen om met je te praten. Nadat je haar vertrouwen hebt ga je naar de volgende fase.

De seks fase

De laatste fase houdt in dat je nu daadwerkelijke seks zal hebben met elkaar. Je hebt haar al een voorproefje gegeven van je tong en nu doe je de rest. Zodra je haar vertrouwen al hebt kies je de juiste moment uit om haar weer te zoenen. Dit keer probeer je haar lichaam langzaam te strelen en probeer je ook beetjes bij beetjes onder haar kleren te komen. Vraag haar tussendoor dat als ze het te snel vindt gaan ze jou gewoon moet stoppen. Weer een pluspuntje voor jullie vertrouwensbasis. Zet haar handen ook op jouw blote lijf. Zo laat je zien dat je ready bent.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*