Seksdate regelen in Hoogkarspel

Seksdate regelen in Hoogkarspel

Bijna alle mannen hopen erop dat het krijgen van een seksdate veel makkelijker is dan het momenteel is. Er zijn ook wel mannen die graag een relatie willen scoren, maar af en toe is het toc leuk om even er tussen uit te gaan van een vaste relatie om een simpele en snelle seks elders te regelen. Natuurlijk het liefst zonder moeite of stiekeme gedoe. Het zou leuk zijn als de date gewoon thuis kon komen en dat jullie beide dan zouden weten wat de volgende stap is. Hieronder zijn twee hele belangrijke tips gegeven om een seksdate te kunnen scoren in Hoogkarspel.

Staan de vrouwen ervoor open test

In de meeste gevallen staan vrouwen wel open voor een seksdate. Aan de andere kant zijn er ook vrouwen die hier niets te maken mee willen hebben. Wanneer je een seksdate wilt regelen moet je vooral je tijd niet verdoen bij vrouwen die er niet open voor staan. Het zal je toch nooit lukken bij hen te scoren. Als ze in het gesprek al seksueel open is weet je dat het wel wat kan worden en kan je het toch proberen. Jij zelf moet natuurlijk ook seksueel getinte getinte opmerkingen maken, anders scoor je echt geen seksdate in Hoogkarspel! Begin het rustig aan en laat je opmerkingen meer seksueel worden naarmate het gesprek langer duurt. Je moet je niet in houden, maar je moet ook je limiet kennen. Er zijn enkele methodes om van te voren te kunnen weten als de vrouwen seksueel open staan. Als zij ervan houdt om seksueel te bewegen, misschien op de dansvloer, of als zij wat seksueel gekleed is weet je al dat je misschien kans maakt. Overhaast het echter niet, want het kan ook zo zijn dat ze zich gewoon aangetrokken tot je voelt en gewoon je aandacht wilt. Als je een seksdate wilt scoren kan je altijd ook het risico lopen dat zij haar interesse in jou verliest, want je zult ook wat directere vragen moeten stellen om zeker te kunnen weten dat zij het ook  wilt.

De date regelen

Als je echt 100% zeker wilt zijn dat jij vandaag een seksdate kan scoren, vraag haar dan of ze bij je thuis wilt komen. Zeg haar niet onmiddelijk dat het voor seks is, want het kan ze goedkoop laten voelen. Dit zal maken dat al zouden ze het wel willen, ze je toch zullen weigeren. Vraag hen liever als ze willen langskomen voor een filmpje of een beetje chillen. Ze zullen wel begrijpen wat je wilt. Heb je te maken met onervaren of jongere dames, dan zullen ze de hint nog niet zo direct begrijpen. Dit komt echter niet zo vaak voor. De meeste vrouwen weten dat wanneer ze langskomen het uiteindelijk zal eindigen in een seksdate. Dit laat hen echter minder sletterig voelen, omdat je het ook niet direct vraagt en genieten zij er ook meer van. Dit zal je kansen vergroten voor een daadwerkelijke seksdate met de vrouw wie je wilt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*