Seks met vrouwen scoren in Oude Pekela-Kern

Seks met vrouwen scoren in Oude Pekela-Kern

Het is altijd leuk als je een gesprek kan beginnen met de vrouwen uit Oude Pekela-Kern. Het is leuker als je het gesprek kan aanhouden. Wat nog leuker is, is als je kan zoenen met deze vrouw. Uiteindelijk heb je niet zoveel aan al deze leuke momenten als het maar daarbij blijft. Je uiteindelijke doel is om haar in bed te krijgen!
Stel je voor, je ontmoet een leuke dame in Oude Pekela-Kern. Alles is goed tussen jullie, jullie voelen tot elkaar aangetrokken en hebben een geweldige avond samen. Jullie raken elkaar af en toe eens aan en hier en daar een paar zoentjes er tussendoor. Het feest is afgelopen en jij hoopt natuurlijk samen naar huis te gaan voor wat meer dan alleen even aanraken en een paar zoentjes, maar je wilt het ook weer niet verpesten. Je hebt al een aantrekkingskracht opgewekt bij haar, maar er is meer nodig om haar naar huis mee te nemen.
Zoenen is belangrijk

Misschien duurt het nog wel even voor je haar zo ver kan krijgen, maar ze is het wel waard.  Het is immers een dame uit Oude-Pekela-Kern. Fysieke contact blijft belangrijk. Zonder de fysieke contact kan er niets verder gebeuren. Je wilt haar natuurlijk laten wennen aan jouw aanrakingen en zoenen is belangrijk daarbij. Als je snel een seksdate wilt scoren, is het belangrijk dat je bij je eerdere dates als hebt gezoend. Wacht je te lang hiermee, maak je het alleen maar moeilijker voor jezelf. Ook je date zal beginnen te denken dat je geen interesse hebt in haar, omdat je geen zoen poging doet. Zoenen is immers een onderdeel van voorspel. Het zorgt voor een chemische reactie in je hersenen. Met een gepassioneerde kus, kun je zelf het stresshormoon remmen. Dat is nog eens een tip als je een discussie hebt met je vrouw. Daarnaast is zoenen ook een indicator dat jij je vrouw leuk vindt. Doet zij moeilijk wanneer je haar probeer te zoenen, kap dan onmiddelijk. Je verdoet je tijd bij haar. Focus je op de vrouwen die hier wel voor open staan. Er zijn enkele signalen die jou kunnen vertellen dat zij graag gezoend wilt worden:

  • Ze lacht tijdens gesprekken
  • Je hebt haar volledige aandacht
  • Ze vindt het niet erg als je haar af en toe aanraakt, of raakt jou ook wel eens aan
  • Er is voldoende oogcontact

Met deze signalen is het overduidelijk dat zij je graag wilt zoenen. Vindt jij de vibe tussen jullie ook goed, zoen haar dan op dat moment dat jullie beide plezier hebben. Doe dit niet wanneer ze een emotionele of serieuze verhaal heeft verteld. Wanneer zij het minst voorbereid is, geef je haar een zoen. Dit geeft haar de kans om toe te slaan op haar gevoelens. Je zou haar bij de hand kunnen nemen, naar een stille plaats lopen en plotseling zoen je haar snel. Je kan ook de romantische tour nemen dat je naar haar lippen staart en door haar haren strijkt.

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*